Verzending

Alle verzendingen gebeuren via bpost. Van zodra wij jouw betaling hebben ontvangen doen wij ons uiterste best om dezelfde dag jouw pakje nog te verzenden. Als je op werkdagen voor 14:00 besteld, versturen we het dezelfde dag nog met Bpost. Met een beetje geluk heb je het dan nog de volgende dag in huis. In het weekend moet je extra geduld hebben. Voor vertragingen van bpost zijn wij niet aansprakelijk. Wij zijn steeds op zoek naar de beste verzendtarieven, zo maken we online winkelen extra voordelig en leuk! Zeker als je de hoge brandstofprijzen, parkingkosten én jouw kostbare tijd incalculeert!


BELGIE 
Duurtijd: 1 tot 2 werkdagen* 

  • Brievenbus -  vanaf 6,50 euro voor pakjes onder de 2kg. andere tarieven zijn toepasselijk in functie van het gewicht. : Pakjes die door de brievenbus passen worden verzonden met BPOST in een bubbel enveloppe of postdoosje. Let op: steeds zonder tracking code. 
  • Levering in een Bpost afhaalpunt of in een Bpost pakjes automaat : vanaf 5,5 euro voor pakjes onder de 2 kg. andere tarieven zijn toepasselijk in functie van het gewicht. Jouw pakje wordt geleverd in een Bpost afhaalpunt of pakjesautomaat naar keuze. De keuze maak je tijdens je bestelling. Bpost informeert je op je thuisadres wanneer het pakje kan afgehaald worden. 
  • GRATIS: Ophaling in onze conceptstore in Knokke, Leopoldlaan 132  Mail ons zeker even op [email protected]

*Voor vertragingen bij BPOST zijn wij niet aansprakelijk. 
BELANGRIJK Controleer direct na de ontvangst van jouw artikelen of de bestelling compleet is. Als dit niet zo is of er is een probleem vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via [email protected] 

Retourrecht

Het kan natuurlijk altijd dat je niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling. Als jouw bestelling niet naar wens is en je wilt retourneren dan kan je dit doen door ons een mailtje te sturen. 

Retourneervoorwaarden

  • Stuur een mailtje binnen de 14 dagen nadat je de goederen hebt ontvangen naar [email protected] Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en telefoonnummer. 
  • Gelieve de producten in de originele verpakking terug te sturen. Goederen kunnen geretourneerd worden indien deze niet werden gebruikt en zich in de originele staat bevingen met de originele labels en/of etiketten. 
  • Je draagt zelf de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen. 
  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Producten die met korting werden aangeboden kunnen niet geretourneerd worden.

Terugbetaling

De retourzending wordt onmiddellijk door Bali Beach gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel terugbetaald. Verzendkosten worden nooit terugbetaald. Binnen de 2 weken kan je een terugbetaling verwachten. 

Retour adres:
Bali Beach Belgium
T.a.v. Valerie Thys
Leopoldlaan 132
8300 Knokke
België

 

Copyright 2020 Bali Beach - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »