€ 0,00

Recent toegevoegd ×

You have no items in your shopping cart.

Verzending

Alle verzendingen gebeuren via bpost. Van zodra wij jouw betaling hebben ontvangen doen wij ons uiterste best om dezelfde dag jouw pakje nog te verzenden. Als je op werkdagen voor 14:00 besteld, versturen we het dezelfde dag nog met Bpost. Met een beetje geluk heb je het dan nog de volgende dag in huis. In het weekend moet je extra geduld hebben. Voor vertragingen van bpost zijn wij niet aansprakelijk. Wij zijn steeds op zoek naar de beste verzendtarieven, zo maken we online winkelen extra voordelig en leuk! Zeker als je de hoge brandstofprijzen, parkingkosten én jouw kostbare tijd incalculeert!


BELGIE 
Duurtijd: 1 tot 2 werkdagen* 

  • Brievenbus -  vanaf 6,50 euro voor pakjes onder de 2kg. andere tarieven zijn toepasselijk in functie van het gewicht. : Pakjes die door de brievenbus passen worden verzonden met BPOST in een bubbel enveloppe of postdoosje. Let op: steeds zonder tracking code. 
  • Levering in een Bpost afhaalpunt of in een Bpost pakjes automaat : vanaf 5,5 euro voor pakjes onder de 2 kg. andere tarieven zijn toepasselijk in functie van het gewicht. Jouw pakje wordt geleverd in een Bpost afhaalpunt of pakjesautomaat naar keuze. De keuze maak je tijdens je bestelling. Bpost informeert je op je thuisadres wanneer het pakje kan afgehaald worden. 
  • GRATIS: Ophaling in onze conceptstore in Knokke, Leopoldlaan 132  Mail ons zeker even op online@balibeach.be

*Voor vertragingen bij BPOST zijn wij niet aansprakelijk. 
BELANGRIJK Controleer direct na de ontvangst van jouw artikelen of de bestelling compleet is. Als dit niet zo is of er is een probleem vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via online@balibeach.be.