€ 0,00

Recent toegevoegd ×

You have no items in your shopping cart.

Retourrecht

Het kan natuurlijk altijd dat je niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling. Als jouw bestelling niet naar wens is en je wilt retourneren dan kan je dit doen door ons een mailtje te sturen. 

Retourneervoorwaarden

  • Stuur een mailtje binnen de 14 dagen nadat je de goederen hebt ontvangen naar online@balibeach.be. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en telefoonnummer. 
  • Gelieve de producten in de originele verpakking terug te sturen. Goederen kunnen geretourneerd worden indien deze niet werden gebruikt en zich in de originele staat bevingen met de originele labels en/of etiketten. 
  • Je draagt zelf de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen. 
  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Producten die met korting werden aangeboden kunnen niet geretourneerd worden.

Terugbetaling

De retourzending wordt onmiddellijk door Bali Beach gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel terugbetaald. Verzendkosten worden nooit terugbetaald. Binnen de 2 weken kan je een terugbetaling verwachten. 

Retour adres:
Bali Beach Belgium
T.a.v. Valerie Thys
Leopoldlaan 132
8300 Knokke
België