€ 0,00

Recent toegevoegd ×

You have no items in your shopping cart.

Swipe to the left

Blog

Onze Frops nu ook in Blankenberge

Vanaf 1 juli kan je onze Frops ook vinden op de Zeedijk 135 in Blankenberge!

Ons team heet u van harte welkom voor lekker fruitijs maar je kan er ook een assortiment van producten uit Bali vinden; strandtassen, slippers, kleurrijke frangipani haarspelden, etc. etc.

Wees welkom!

Lees meer Geschreven in de categorie: Frops

Waar kan je onze Frops vinden?

26 juni 2017 Nog geen reacties

Frops zijn te koop op verschillende plaatsen langsheen de Belgische Kust!

1. Bali Beach Concept Store - Leopoldlaan 132 - 8300 Knokke

2. Jackie Jane Store - Lippenslaan 223 - 8300 Knokke

3. Famouz Beach Bar - Zeedijk 790 - 8300 Knokke

4. Grand Café La Digue - Rubensplein - 8300 Knokke


En binnenkort kan je ons ook vinden in Blankenberge!


En volg ons via Facebook en Instagram om onze eventskalender te raadplegen!

Lees meer Geschreven in de categorie: In de persFrops

Summer wish list

22 juni 2017 Nog geen reacties

Soms krijgen we ook vragen van bloggers die onze Frops nog niet geproefd hebben maar ze ontdekten via sociale media en wel heel graag langs willen komen. Die zetten ons meteen op hun summer wishlists! Carli we kijken uit naar je komst!

http://www.lifebehindtheuniform.be/2017/05/31/summ...


Lees meer Geschreven in de categorie: In de persFrops

Fans van de eerste dag

22 juni 2017 Nog geen reacties

Soms heb je mensen waarmee het klikt!

Alexia Stevens is één van die bloggers die al van in het begin super enthousiast is over onze Frops! Zelf is ze gespecialiseerd in glutenvrij en

Om niet te zeggen dat haar kinderen al het vaker dan wie ook voor onze vriestoog hebben gestaan :-)

Lees meer Geschreven in de categorie: In de persFrops

Bloggers ontdekken onze Frops

22 juni 2017 Nog geen reacties

Tineke Vanhove ontdekte geheel toevallig onze Frops tijdens de persdagen, combineerde een weekendje zee met het bezoek aan onze concept store en werd meteen heel enthousiast over onze Frops. Je leest er alles over op haar blog: http://tinekescucina.blogspot.be/2017/06/topadresj...


Lees meer Geschreven in de categorie: In de persFrops

Bali Beach Frops Knokke Heist Magazine

22 juni 2017 Nog geen reacties

Als we in de zomerse hotspot lijstjes terecht komen dan lezen we dat graag!

Bali Beach Frops in Knokke Heist Magazine. Fuitpops of beter gezegd FROPS zijn helemaal 'HOT'!

Lees meer Geschreven in de categorie: In de persFrops

Bali Beach Frops in Elle Magazine

22 juni 2017 Nog geen reacties

Deze maand staan we ook in Elle Magazine.

Dank u Elle!

Lees meer Geschreven in de categorie: In de persFrops

Bali Beach in Libelle Lekker

22 juni 2017 Nog geen reacties

We hadden nooit gedacht, wel gehoopt natuurlijk dat onze Bali Beach Frops zo in de smaak zouden vallen.

Na Nina Magazine, De Morgen en op Marie-Claire.be heeft ook Libelle Lekker ons ontdekt!

Dank u wel Libelle lekker!

Lees meer Geschreven in de categorie: In de persFrops

Reistips voor Bali : Hoe begin je er aan?

14 juni 2017 Nog geen reacties

Ik krijg de laatste maanden regelmatig de vraag om reistips over Bali te delen.

Omdat ik niet de gewoonte heb om een reisverhaal te schrijven of zelfs maar een blog over reizen in elkaar te steken zal ik om het mezelf makkelijk te maken een normale deadline voorop stellen. Eén keer per week deel ik met jullie een deeltje van Bali en onze ervaringen hiermee (hotels, restaurants, bars, sightseeing en hotspots).

Misschien moeten ik wel beginnen met wat algemene info over Bali en de reis naar daar.

Mispak je niet; je bent lang onderweg naar Bali. Of je nu vanuit Amsterdam of Brussel via Dubai, Doha of Singapore reist; een tussenstop maak je altijd. Zorg dat je voldoende tijd hebt om van de ene gate naar de andere te gaan. In de gigantische luchthaven van Dubai is dat geen overbodige luxe, 2 u transfer tijd is een minimum. In Doha kan het wat korter, de luchthaven is er minder groot. Ik vlieg het liefst met Emirates maar Ethiad, Qatar Airways en KLM brengen je ook veilig en in relatief groot comfort ( ook in economy class - al zweer ik mezelf dat ik de volgende keer een business ticket boek - mijn rug is de leeftijd van economy class vliegen op een lange vlucht ontgroeid ) naar de Ngurah Rai luchthaven op zo'n 15 km van de hoofdstad Denpasar. Kom je overdag aan dan kan je de prachtige aanvliegroute vanuit de cabineraampjes bekijken - adembenemend.


Na het ophalen van je bagage en visa zal je meteen merken bij het buitenstappen van de luchthaven hoe warm en vochtig het eiland is. Breng daarom voldoende lichte en luchtige kledij mee; shorts en t-shirts met korte of zonder mouwen en zomerse kleedjes zijn mijn uniform op Bali en dat samen met veel zonnecrème en flipflops.

De beste periode om naar Bali te reizen is april-oktober dan is het er heel warm en zonnig maar ook heel druk. Voor Australiërs is Bali wat voor ons Ibiza, Mallorca of het zuiden van Frankrijk is... 2 tot maximum 4 u vliegen en dus een top bestemming. Wees dus bij deze gewaarschuwd. En Bali is nu ook een "hot" bestemming voor vele andere toeristen dus de drukte neemt nu alleen nog maar toe. Tijdens de maanden november-maart is het het regenseizoen. Dan kan je wat pech hebben met het weer; veel bewolking of de hele dag regen. Maar ook net zo goed stralend warme dagen want warm is het er altijd. Zelfs als het regent kan je gerust in t-shirt rondlopen.

Wij gebruiken steeds de diensten van onze vaste chauffeur Putu. Zijn gegevens vind je hier. Als je de eerste keer in Bali komt kan het verkeer zoals bijvoorbeeld op Sunset Road een beetje overweldigend zijn. Maar eens je er aan gewend bent kan je gerust een brommer huren als goed alternatief om je te verplaatsen.

Geld kan je best wisselen op de luchthaven of in de officiële wisselkantoren/banken. Je kan ook makkelijk geld pinnen maar helaas is het bedrag dat je per keer kan pinnen veel lager dan bij ons. (15000 Indonesische rupiah is ongeveer 1 euro) Bereid je dus voor om met veel briefjes over straat te lopen in coupures van 100000 en 200000 rupiah. Je chauffeur kent meestal wel de beste adresjes om euro's te wisselen. Wij gaan meestal in een officieel wisselkantoor in Sanur. Doe het niet op straat; je kan er terwijl je er op staat te kijken in de luren gelegd worden. Breng ook zelf wat euro's mee - sommige chauffeurs worden liever in dollars of euro's betaald dan in rupiah, de locale munt.

Voila.. voel je de vochtige hitte al... ? Goed!

Een roadtrip langs Ubud, Seminyak, Nusa Dua, Lovina, Uluwatu dringt zich dus op.

Hoog tijd om naar Ubud te rijden!

Lees meer Geschreven in de categorie: Bali

Website is online

Genoeg gewacht! Onze website is vanaf nu live.

Vanaf vandaag vind je in onze webshop een groot deel van de leuke artikelen die we in onze concept store verkopen terug.

Maar hier zullen jullie ook regelmatig nieuwe items vinden die nog niet in de winkel beschikbaar zijn in avant première.

Wil je op de hoogte blijven van ons rijden en zeilen? Wil je graag als eerste nieuwe items ontdekken? Maak dan een profiel aan op onze website en laat je email adres achter. Wij zorgen voor de rest!

Laat de shoppingqueen in jezelf dus maar lekker los!

Lees meer Geschreven in de categorie: Bali